Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı ilkin olgunlaşmak üzere tasarruf amacına ve kullanan insan sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Bu baplar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın kanatı gün yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının yoklama şeşna hileınması kolaylaşır ve henüz bir küme dokunca vermesi önlenir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 cihaz yalnızca kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları sağlamaktadır.

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil geçmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en tatminkâr fiyatlarla ehil sürdürmek bâtınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane bili alabilirsiniz.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan evgin durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse birlik kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Kapısı Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta çın oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapısının essah şekilde monte edilmesi ve intizamlı olarak bakımının örgülması önemlidir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait onay olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Report this wiki page