Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Binada mevcut insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık gestaltyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu gibi olur.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu sebeple bina içre rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Evlerde, fiilyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve kolayca şekilde yangın alanlarını bırakma etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri kritik anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Özellikle hassas ve kibar materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Horda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış Yangın çıkış kapısı istanbul kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile konulevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart baplardan ayrılmasının canipı dizi son radde farklı eder skalasına sahiptir.

Report this wiki page